Hardloopschoenen voor brede voeten

Hardloopschoenen brede voeten

Naast de juiste stabiliteit moet een hardloopschoen ook goed aan de voet aansluiten. Het LoopCentrum beschikt over de juiste hardloopschoenen voor brede voeten. De juiste breedte is erg belangrijk. Het ondersteund de stabiliteit, verkleint de kans op blaren en zorgt voor minder eeltvorming. Een van de bepalende factoren voor het vinden van de juiste breedte is de vorm en breedte van de voet. Wij zien vaak klanten met brede voeten die het lastig vinden om passende hardloopschoenen te vinden. Het LoopCentrum beschikt over een ruime collectie schoenen voor veel verschillende breedten. Dus ook voor de brede én extra brede voeten!

Maak een afspraak in het LoopCentrum
Hardloopschoenen brede voeten

Analyse van de voet

Hardloopschoenen zijn in veel verschillende pasvormen verkrijgbaar. Het soepele bovenwerk van een hardloopschoen maakt hem vaak geschikt voor verschillende voettypes. Maar brede voeten zijn gebaat bij brede hardloopschoenen. Te
smalle hardloopschoenen kunnen resulteren in blaren, overmatig snelle slijtage en overmatige eeltvorming of vorming van eksterogen. In het intakegesprek luisteren wij naar de problemen die jij op dit moment ervaart. De vorm, stand, lengte en breedte van de voet worden uitgebreid bekeken. Zo weten we precies of je dus bredere voeten dan gemiddeld hebt. Er worden verschillende schoenen getest met de RS-scan (drukplaatmeting) zodat we precies weten hoe jij je voet afwikkelt. Op al deze verschillende factoren, kiest de adviseur verschillende schoenen om zo bij het functioneel perfecte paar uit te komen.

Neem contact op
Analyse van de voet

Rob Thijssen
"De sportmedische kennis is een vak apart en de markt voor hardloopschoenen is continu in verandering. Door mijn expertise te combineren met de expertise binnen het LoopCentrum, kunnen we de hardloper voorzien van het beste advies.
Bij het LoopCentrum verkopen ze niet alleen maar een product. Ze staan echt klaar voor hun klanten.
"

Rob Thijssen

Sport-Podotherapeut bij Thijssen en Gubbels

Kris Seuren
"7 Mooie jaren heb ik zelf binnen het LoopCentrum mogen werken. Inmiddels heb ik mij volledig op de Podotherapie gericht en gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan bij het LoopCentrum nog dagelijks in de praktijk. De hardloop- en/of wandelschoen is een belangrijk onderdeel in het behandelen van bepaalde klachten en het is daarom ook fijn om mensen met een gerust hart naar het LoopCentrum te kunnen verwijzen."

Kris Seuren

Podotherapeut bij Podotherapie 3D-VCN Horst

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Hardloopschoenen voor dames en heren met brede voeten

Het LoopCentrum beschikt over een assortiment met veel keuze voor brede hardloopschoenen voor dames en heren met brede voeten. Wij zien vaak dames en heren met brede voeten die een té grote schoenmaat hebben gekocht om het tekort in
breedte te compenseren. Een ongewild gevolg hiervan is dat het afwikkelpunt of buigpunt van de schoen op de verkeerde plek komt te zitten. Daarnaast kan de voet gaan schuiven in de schoen. Dit verhoogt de kans op blaren. En dat is juist wat je wilt
tegengaan wanneer je nieuwe hardloopschoenen aanschaft! We zorgen ervoor dat de pasvorm optimaal aansluit bij jouw voet. Dus niet alleen de juiste breedte maar een juiste pasvorm om de gehele voet.

Hardloopschoenen voor dames en heren met brede voeten

Neem contact op

Wil jij nieuwe hardloopschoenen voor brede voeten aanschaffen? Dat kan, wij hebben een groot assortiment schoenen voor zowel heren als dames met brede voeten. Maak eenvoudig online een afspraak bij het LoopCentrum via de website. Telefonisch of via de
mail kunnen we natuurlijk je brandende vragen al beantwoorden.

Contact opnemen